Wirerekkverk

Skrevet af Camilla Hansen

06/09/2021

A10Leter du etter nytt rekkverk? Da har du kommet til rett sted! Hos Easysteel har vi i mer enn 30 år jobbet med enkle, kvalitetsbevisste og vakre løsninger i stål for allsidige gjør-det-selv-prosjekter. Våre erfarne og kompetente medarbeidere kombinert med våre samarbeidspartnere, er din garanti for at du får den absolutt beste veiledningen og behandlingen når det gjelder å finne de perfekte delene og komponentene til ditt kommende rekkverk.

Hvilket rekkverk drømmer du om?

Det finnes nå et stort antall ulike typer rekkverk på markedet i dag. Et av de populære rekkverkene er et wirerekkverk, hvor selve avskjermingen er laget av ståltråd, som gir et åpent og rått uttrykk. Dette er spesielt aktuelt når det kommer til utendørs bruk. Et rekkverk med wire har lang holdbarhet og kan enkelt takle de varierende og skiftende værforholdene som kommer med årene. Et wirerekkverk er spesielt aktuelt hvis du vil ha den beste utsikten fra for eksempel terrassen din. Et wirerekkverk kan like godt brukes inne som det kan brukes ute. Monterer du et wirerekkverk innendørs kan det i stor grad bidra til å gi din innredning et industrielt og rått uttrykk. Råstål-fargen er en nøytral aktør i hjemmet, noe som gjør at du enkelt kan integrere et rekkverk med wire i eksisterende interiørstil.

 I denne sammenheng er det viktig å understreke at vi kun selger og leverer de delene og komponentene som du har bestilt. Vi samler og monterer dem ikke for deg, men prøver å gjøre det så enkelt som mulig for deg. Dette ved at du blant annet kan bestille spesifikke mål, slik at du vet at de passer akkurat til det du ønsker skal lages.

 Er du i tvil om noe i forbindelse med rekkverk med wire, er du alltid velkommen til å kontakte oss. Våre dyktige medarbeidere hjelper deg alltid med spørsmål som måtte dukke opp.

 

Sett sammen ditt ønskede wirerekkverk

Et wirerekkverk består selvfølgelig av mer enn bare ståltråd. Det kan enkelt kombineres med en lang rekke andre materialer, som også finnes på nettsiden vår. Mangler du inspirasjon til ditt kommende wirerekkverk, har vi ulike gallerier som kan hjelpe deg på rett vei. Ellers er det selvsagt også en mulighet å kontakte oss, slik at du sammen med en av våre ansatte kan velge ut de delene og komponentene som du ønsker skal inkluderes i det kommende rekkverket.

 

Kontakt oss for mer informasjon

 

Er du interessert i å vite mer om wirerekkverk, er du selvfølgelig alltid mer enn velkommen til å kontakte oss. Våre ansatte er klare til å hjelpe deg med å svare på spørsmål, enten det handler om inspirasjon eller regler og anbefalinger når du beveger deg i høyden.

 

Våre møtetider er alle hverdager mellom 10:00 og 16:00, og du er selvfølgelig alltid velkommen til å besøke oss i vår fysiske butikk i på Alnabru.

Har du spørgsmål, så sidder vi klar på telefonen.

Går du med et projekt i tankerne?

Prøv dine design kræfter af med vores gelænder konfigurator, design din egen altan afskærmning ud fra dine egne mål. Du får prisen med det samme og bliver kontaktet af vores en af vores dygtige rådgivere til at hjælpe dig igennem processen.

Design og beregn pris

Lignede artikler

Trerekkverk

Trerekkverk

Hos Easysteel har vi drevet med enkle og kvalitetsbevisste løsninger siden 1985. Vi har dermed mer enn 30 års erfaring...

Trappevern

Trappevern

Et trappevern, eller et trapperekkverk, er aktuelt når du beveger deg i høyden. Dette gjelder både et trappevern...

Trapperekkverk

Trapperekkverk

Ser du etter nytt rekkverk til trappen? Da har du kommet til et sted som har et bredt utvalg av ulike deler og...