Rustfritt rekkverk

icon_check icon Eksistert siden 1985

icon_check icon Alltid klar med rådgivning pr telefon

icon_check icon Tilpasset dine behov

Design rekkverket ditt og se prisen med en gang

Prøv designverktøyet vårt når du planlegger å kjøpe rekkverket ditt. Vårt verktøy kan designe rekkverk for terrasser og balkonger. Bestill rekkverket online og få det levert til ditt hjem.

Det perfekte gelænder til haven

Ser du etter et rekkverk i rustfritt stål til lave priser? Da er Easysteel definitivt et opplagt sted å starte. Vi har mer enn 30 års erfaring i bransjen, og spesialiserer oss på alle typer rekkverk for ethvert behov. På denne siden har vi samlet noen av våre beste og mest profesjonelle løsninger på markedet. Finn alt og litt til her på siden.

Vi har løsninger for ethvert behov, både små gjør-det-selv-prosjekter i hagen eller større jobber. Hos Easysteel håper vi at vår store erfaring og brede tekniske kunnskap om rekkverk i rustfritt stål vil komme våre mange kunder til gode, slik at de får en god og tilfredsstillende opplevelse her hos oss hver eneste gang.

Hvorfor trenger du et rekkverk i rustfritt stål?

Det er en rekke klare fordeler med et rekkverk i rustfritt stål. Med et rekkverk i rustfritt stål fra  Easysteel, er du først og fremst sikret et rekkverk som er motstandsdyktig og slitesterkt, og som holder i mange år. Samtidig er et rekkverk i rustfritt stål med på vedlikeholde det vakre rekkverket ditt, slik at du slipper å se på stygge rustne rekkverk.

Et utendørs rekkverk er utsatt for både vind og vær, noe som sliter på rekkverket. Med et rekkverk laget av rustfritt stål fra Easysteel får du alt du trenger for et elegant og rustfritt rekkverk, som vil passe perfekt utendørs på balkongen, terrassen eller hagetrappen. Du kan prøve våre ulike løsninger i mange forskjellige materialer og former. Her på Easysteel har vi bl.a. rustfrie løsninger i stål i både galvanisert stål og italiensk smijern fra vår italienske leverandør.

Har du spørgsmål til dit kommende projekt? Så kontakt os her.

Har du spørgsmål, så sidder vi klar til at hjælpe.

Inspiration til Rustfritt rekkverk

Produktinformasjon

Størrelsen på innleggene

Våre stolper leveres i rustfritt stål med en diameter på 42,4 mm. Veggtykkelsen på stolpene er 2 mm.

Varianter

Hvis du vil ha et glassrekkverk med firkantede stolper, kan du kontakte oss for å høre mer om dette alternativet.

Spilenes størrelse

De vannrette stengene i rekkverket, kaldt spiler, er 12 mm massive rustfrie stenger.

Toppmontert rekkverk

Hvis du velger et toppmontert rekkverk, så får du på sveiset en monteringsbase, som kommer med en dekkrosett, som du bare må passere ned røret etter at stolpene er montert. Da får du et fint og elegant toppmontert rekkverk, hvor ingen monteringsskruer kan sees.

Sidemontert rekkverk

Med vårt sidemonterte stativ får du en elegant og smart løsning, vårt sidemonterte stativ er både enkelt å montere og fungerer som en smart concealer av bunnen av stolpen, da det er laget et design nederst på braketten for dette.

Stålrekkverk

Vårt stålrekkverk leveres i en diameter på 42,4 mm. Rekkverket vårt har en maksimal lengde på 6 meter, overskrider rekkverket ditt, så er rekkverket ganske enkelt forbundet med en enkelt rørtilkobling.

Rekkverk av tre

Vi har tre typer trerekkverk, alle med en diameter på 45 mm. Du kan velge mellom eik, aske eller mahogny.

Følger det med skruer for å installere rekkverket?

Når du kjøper et rekkverk fra oss, får du alle delene til å montere rekkverket levert av oss. Vi har imidlertid valgt å ikke feste monteringsskruer til rekkverket. Vi har valgt å ikke gjøre det, og hovedårsaken til dette er sikkerhet.

Som vi ikke vet om materialet og overflaten du trenger å montere rekkverket på. Da ønsker vi ikke å sende noe som vil gi deg en dårlig opplevelse hvis rekkverket ikke er riktig montert. Derfor vil vi alltid anbefale å kontakte en profesjonell hvis du er usikker på hvordan du installerer rekkverket.

Selvfølgelig er vi alltid tilgjengelige med råd og veiledning både via telefon og post.

Veiledninger og teknisk informasjon

Material- og monteringsinstruksjoner
Tekniske produkttegninger

Personlige råd

Skulle du ha spørsmål, store og små, er våre dyktige selgere klare på telefonen for å hjelpe deg.

Du kan kontakte oss på +47 2236 6070 eller sales@easysteel.no