Trapperekkverk

Skrevet af Camilla Hansen

06/09/2021

Ser du etter nytt rekkverk til trappen? Da har du kommet til et sted som har et bredt utvalg av ulike deler og komponenter slik at du kan sette sammen drømmetrappen din og ta innredningen til neste nivå.

Hos Easysteel har vi mer enn 30 års erfaring med enkle og kvalitetsbevisste løsninger i stål. Det betyr at vi har nødvendig kunnskap og det riktige og kompetente personalet til å hjelpe deg på vei til det perfekte trapperekkverket.

Vi har alltid fingeren på pulsen når det kommer til nye og populære løsninger i bransjen. Derfor er vi alltid klare til å hjelpe deg med å finne løsningene som passer akkurat deg og din interiørstil.

Trapperekkverk

Om du føler at du trenger et nytt utendørs trapperekkverk, eller om du skal bygge en terrasse i høyden og trenger en tilknyttet utetrapp, så har du kommet til rett sted. Hos Easysteel har vi et ekstremt bredt utvalg av ulike deler og komponenter som du kan sette sammen slik at du kan sette sammen ditt eget unike og personlige utendørs trapperekkverk.

Hvis dette er første gang du trenger å forholde deg til følgende, er det alltid en mulighet å samarbeide med våre kompetente medarbeidere slik at du kan være sikker på at du velger riktige deler og komponenter. Disse kan inkludere spørsmål som:

–   Hva er viktigst? Holdbarhet eller utseende?

–   Hvor skal trapperekkverket plasseres?

Når du skal finne de riktige delene og komponentene til et utendørs trapperekkverk, er det essensielt at materialene tåler det skiftende nordiske været. Hos Easysteel tilbyr vi ulike løsninger som f.eks. rustfritt eller galvanisert stål og smijern. De aller fleste av våre produkter er produsert i AISI 316, noe som betyr at det aktuelle materialet er syrefast og kan derfor takle de skiftende nordiske værforholdene.

Skal rekkverket brukes på et mer utsatt sted, har vi også materialer som har større motstand. I dette tilfellet er det en fordel å være i dialog med en av våre ansatte for å sikre at du får riktig materiell til det respektive stedet. Disse produktene er laget i Duplex-kvalitet, som gjør at de kan vare litt lenger enn standarddelene. Teknisk sett har Duplex-materialer høyere korrosjonsbestandighet, noe som gjør at overflaten forblir vakrere i lengre tid.

Innendørs eller utendørs trappevern?

Avhengig av hvor trappevenet skal plasseres, er det noen faktorer du må være spesielt oppmerksom på. Skal trappevernet plasseres på en utendørs trapp, er det viktig at du velger noen materialer som tåler de skiftende værforholdene.

Hvis du ikke får tak i de riktige materialene, risikerer du at holdbarheten til trappevernet kanskje ikke lever opp til dine forventninger. Våre kompetente og erfarne medarbeidere står selvfølgelig alltid klare til å hjelpe deg med å velge de riktige delene og komponentene, slik at du er sikker på at du får velge de riktige slitesterke materialene.

Du er alltid velkommen til å kontakte oss

Har du spørsmål eller lignende om noe av det ovennevnte, er du selvfølgelig alltid mer enn velkommen til å kontakte oss for ytterligere informasjon. Vi er alltid klare til å hjelpe deg på vei med ditt utendørs trapperekkverk.

Har du spørgsmål, så sidder vi klar på telefonen.

Går du med et projekt i tankerne?

Prøv dine design kræfter af med vores gelænder konfigurator, design din egen altan afskærmning ud fra dine egne mål. Du får prisen med det samme og bliver kontaktet af vores en af vores dygtige rådgivere til at hjælpe dig igennem processen.

Design og beregn pris

Lignede artikler

Wirerekkverk

Wirerekkverk

A10Leter du etter nytt rekkverk? Da har du kommet til rett sted! Hos Easysteel har vi i mer enn 30 år jobbet med...

Trerekkverk

Trerekkverk

Hos Easysteel har vi drevet med enkle og kvalitetsbevisste løsninger siden 1985. Vi har dermed mer enn 30 års erfaring...

Trappevern

Trappevern

Et trappevern, eller et trapperekkverk, er aktuelt når du beveger deg i høyden. Dette gjelder både et trappevern...