Om Easysteel A/S og RK-smia

«Easy» + «Steel»

Vi jobber hver dag med å leve opp til navnet – å gjøre det lettere å få på plass prosjekter som f.eks. rekkverk, porter, og andre løsninger i stål. Vår oppgave er å finne løsninger og produkter som gjør det enkelt og med pene estetiske resultater. 

 

Mer enn 30 år på det nordiske markedet:

Vi har siden etableringen i 1985 – alltid hatt fokus på å arbeide med stålprodukter, i første omgang på det danske marked og med en stor grad av egne produkter, slikt som smijernsporter og rekkverk. I 1999 blev vårsvenske avdeling etablert og har siden starten fokuseret på salg og service på det svenske, norske og finske marked – i dag med utgangspunkt i Göteborg og Norrköping. I 2008 startede vi vår engelske afdeling – i Leeds.

Stadig med de samme kjerneverdiene

Høy kvalitet til konkuransedyktig pris

God og personlig kundeservice, både ansikt til ansikt og over telefon

Veiledning basert på lang erfaring

Punktlig og god service

RK-smia og EasySteel

RK-smia har drevet med smijern i over 60 år og RK-smia og EasySteel har samarbeidet på det norske markedet siden 1995 og nå er det RK-smia som fører EasySteel som et varemerke i Norge og opererer alt av salg og veiledning på det norske markedet, fra sine lokaler på Alnabru i Oslo. 

 

Vidste du at vi i 2016 skiftede navn?

Dansk Smedejern A/S skiftet i 2016 navn til EASYSTEEL A/S for å markere at vi har valgt at sammenslått vår virksomhet under et navn og nettside.

Det betyr at vi med denne nettsiden har slått sammen www.crosinox.dk – www.arteferro.dk – og www.tmdesign.dk til én samlet webshop.

Målet er å sørge for lettere tilgang til våre tjenester og produkter.

Utvikling av nye produkter

Easy Steel utvikler fortløpende nye produkter, spesielt innenfor gelender og rekkverk i rustfritt og syrefast stål, vårt rustrfrie rørsystem. I den forbindelse utnytter vi vår store bransje- og materialkunnskap til å utvikle fremtidens vakre design. I en slik prosess er vi fleksible og lytter til våre kunders ønsker og behov.

I designet av våre produkter streber vi etter at alle våre produkter skal ha en høy estetisk og tidløs verdi. Samtidig skal det være enkelt å montere, være praktisk å bruke og være sikkert.

Design for våre kunder. EasySteel utviker fortløpende nye produkter, særlig innenfor våre rustrfrie rørdeler. I den forbindelse bruker vi vår store bransjekjennskap og materialkunnskap til å utvikle nye produkter.