Trerekkverk

Skrevet af Camilla Hansen

06/09/2021

Hos Easysteel har vi drevet med enkle og kvalitetsbevisste løsninger siden 1985. Vi har dermed mer enn 30 års erfaring i bransjen, noe som gjør at du kan få riktig veiledning når du skal velge materialer til ditt neste gjøre- det-selv-prosjektet.

Hos oss har du muligheten til å sette sammen og designe ditt helt eget rekkverk. Det betyr at du står fritt til å velge mellom en rekke ulike materialer, deler og komponenter, slik at du kan designe akkurat det rekkverket som passer deg og dine behov.

Våre rekkverk kan brukes på mange forskjellige måter. Dette gjelder om du er ute etter et rekkverk til hjemmet, arbeidsplassen eller noe helt annet. Vi har definitivt en løsning som passer akkurat din situasjon.

Hva slags trerekkverk vil du ha?

Selv om vi hovedsakelig driver med stål, har vi også flere deler og komponenter i tre. Dette gir deg muligheten til å kombinere de ulike delene slik at du kan designe et rekkverk som passer perfekt inn i din innredning.

Hos Easysteel har vi ulike deler til rekkverk i tre, hvor det er mulig for deg å velge ulike stokker til rekkverk. De runde trelistene gir et tidløst og enkelt design som passer inn i de fleste interiører.

Et trerekkverk trenger ikke utelukkende å bestå av tre, da du har mulighet til å montere en rekkverksrundstokk i samspill med blant annet rustfritt stål, slik at du kan lage et kontrastfylt og vakkert rekkverk til hjemmet ditt.

Et trerekkverk kan brukes både utendørs og innendørs. Skal du ha et trerekkverk utendørs, så krever det bare at du behandler treverket med riktig trebehandling for å sikre at treet har en viss holdbarhet. Dette er viktig fordi de skiftende værforholdene kan bidra til å påvirke treet hvis du ikke husker å behandle det riktig.

Sammenlignet med et innendørs trerekkverk, så krever ikke det samme overflatebehandling, men våre trerekkverk kommer i ubehandlet form, så det er opp til deg hva du vil gjøre med trerekkverket.

I denne sammenheng er det relevant å påpeke at vi ikke setter sammen og monterer rekkverket selv, men kun leverer de ulike delene og komponentene som skal brukes til å montere trerekkverket.

Vi prøver selvfølgelig å gjøre det så enkelt som mulig for deg, noe som betyr at du kan bestille trehåndløpere og stokker i spesifikke dimensjoner, så det bare er å montere dem. Dette kan gjøres ved hjelp av vår rekkverkskonfigurator, som du finner på nettsiden vår.

Vi er alltid klare til å hjelpe deg

Har du spørsmål eller annet er du selvfølgelig alltid velkommen til å kontakte oss for ytterligere informasjon. Våre erfarne og dyktige medarbeidere står alltid klare til å hjelpe deg med å finne de riktige delene og komponentene, slik at du enkelt og trygt kan montere ditt ultimate trerekkverk.

Vi kan møtes mandag til fredag ​​fra kl. 08.00 – 16.00, og det er også en mulighet til å komme seg til butikken, så kan vi slå av en prat over en kopp kaffe. Vi ser frem til å høre fra deg.

Har du spørgsmål, så sidder vi klar på telefonen.

Går du med et projekt i tankerne?

Prøv dine design kræfter af med vores gelænder konfigurator, design din egen altan afskærmning ud fra dine egne mål. Du får prisen med det samme og bliver kontaktet af vores en af vores dygtige rådgivere til at hjælpe dig igennem processen.

Design og beregn pris

Lignede artikler

Wirerekkverk

Wirerekkverk

A10Leter du etter nytt rekkverk? Da har du kommet til rett sted! Hos Easysteel har vi i mer enn 30 år jobbet med...

Trappevern

Trappevern

Et trappevern, eller et trapperekkverk, er aktuelt når du beveger deg i høyden. Dette gjelder både et trappevern...

Trapperekkverk

Trapperekkverk

Ser du etter nytt rekkverk til trappen? Da har du kommet til et sted som har et bredt utvalg av ulike deler og...