Trappevern

Skrevet af Camilla Hansen

06/09/2021

Et trappevern, eller et trapperekkverk, er aktuelt når du beveger deg i høyden. Dette gjelder både et trappevern innendørs og et trappevern for utendørs bruk. Så fort du begynner å bevege deg opp i høyden er det viktig at du tar hensyn til gjeldende regler og anbefalinger på området for å sikre at sikkerhet prioriteres ved bygging eller renovering av en trapp med tilhørende trappevern.

Hos Easysteel har vi et bredt utvalg av ulike deler og komponenter som er aktuelle når det gjelder å montere et unikt og personlig trappevern som oppfyller alle de ulike reglene og anbefalingene i henhold til byggeforskriftene. Våre ansatte er selvfølgelig klar over dette dersom de trenger å hjelpe deg med noe som har med utformingen av ditt nye trappevern å gjøre.

Hvorfor skal du velge Easysteel?

Du bør velge oss fordi vi har mer enn 30 års erfaring med enkle og kvalitetsbevisste løsninger i stål. Vi har et bredt team, som er sammensatt av erfarne og kompetente medarbeidere, som i nært samarbeid med våre samarbeidspartnere og leverandører sikrer deg de beste forutsetningene for å sette sammen det perfekte trappevernet til din bolig.

Vi har vært aktive i bransjen siden 1985, og det gjør at vi nå etter hvert vet hvordan vi skal løse alle situasjoner. Våre erfarne medarbeidere er alltid klare til å hjelpe deg på rett vei, slik at du får velge riktige deler og komponenter til ditt neste gjør-det-selv-prosjekt. I denne sammenheng er det viktig å understreke at vi ikke samler og monterer de ulike delene og komponentene, men kun forhandler og leverer dem til deg.

Vi har også et bredt utvalg av ulike materialer til ditt kommende trappevern. Ønsker du et trappevern i glass kan vi tilby en elegant og enkel løsning for ditt trappevern. Trappevern i glass kan bidra til å gi hjemmet ditt et unikt og moderne utseende som passer inn i nesten enhver innredning.

Et annet alternativ er et trappevern i rustfritt stål, som kan brukes sammen med andre materialer for å skape et unikt utseende. Det kan f.eks. være å montere en håndlist i tre slik at du skaper en kontrast mellom det kalde stålet og varmt tre.

Innendørs eller utendørs trappevern?

Avhengig av hvor trappevenet skal plasseres, er det noen faktorer du må være spesielt oppmerksom på. Skal trappevernet plasseres på en utendørs trapp, er det viktig at du velger noen materialer som tåler de skiftende værforholdene.

Hvis du ikke får tak i de riktige materialene, risikerer du at holdbarheten til trappevernet kanskje ikke lever opp til dine forventninger. Våre kompetente og erfarne medarbeidere står selvfølgelig alltid klare til å hjelpe deg med å velge de riktige delene og komponentene, slik at du er sikker på at du får velge de riktige slitesterke materialene.

Kontakt oss gjerne for ytterligere informasjon

Hvis noe av det ovennevnte har fanget din interesse, er du alltid velkommen til å kontakte oss. Det er ingenting vi heller vil enn å hjelpe deg på vei til å få trappevernet du drømmer om. Vi ser frem til å høre mer fra deg.

Har du spørgsmål, så sidder vi klar på telefonen.

Går du med et projekt i tankerne?

Prøv dine design kræfter af med vores gelænder konfigurator, design din egen altan afskærmning ud fra dine egne mål. Du får prisen med det samme og bliver kontaktet af vores en af vores dygtige rådgivere til at hjælpe dig igennem processen.

Design og beregn pris

Lignede artikler

Wirerekkverk

Wirerekkverk

A10Leter du etter nytt rekkverk? Da har du kommet til rett sted! Hos Easysteel har vi i mer enn 30 år jobbet med...

Trerekkverk

Trerekkverk

Hos Easysteel har vi drevet med enkle og kvalitetsbevisste løsninger siden 1985. Vi har dermed mer enn 30 års erfaring...

Trapperekkverk

Trapperekkverk

Ser du etter nytt rekkverk til trappen? Da har du kommet til et sted som har et bredt utvalg av ulike deler og...