Rustfritt rekkverk med glass

icon_check icon Eksistert siden 1985

icon_check icon Alltid klar med rådgivning pr telefon

icon_check icon Tilpasset dine behov

Design rekkverket ditt og se prisen med en gang

Prøv designverktøyet vårt når du planlegger å kjøpe rekkverket ditt. Vårt verktøy kan designe rekkverk for terrasser og balkonger. Bestill rekkverket online og få det levert til ditt hjem.

Din drøm – vores erfaring

Hvis du er på udkig efter et rustfrit gelænder med glas, så er du kommet til det helt rigtige sted! Hos Easysteel tilbyder vi et bredt sortiment af dele og komponenter, så du kan skræddersy dit helt eget og unikke gelænder af stål.

Vi har siden 1985 specialiseret os i løsninger af stål, som har resulteret i at vi har erfarne og kompetente medarbejdere og samarbejdspartnere, som er medvirkende til at du får de bedste, og selvfølgelig rigtige, dele og komponenter, så du kan sammensætte det rustfrie gelænder med glas, du drømmer om at få.

Mange forskellige slags gelændere i stål

Hos Easysteel har vi altid gjort en dyd ud af at søge de enkle og kvalitetsbevidste løsninger, så der er en klar konsensus mellem køber og sælger. Dette gør vi fordi vi mener, at tydelighed og forståelse er vigtigt når man skal samarbejde om at finde de helt rigtige dele og komponenter, som skal passe korrekt til de omgivelser de skal integreres i.

Rustfrie gelændere med glas kommer i en masse forskellige former og afstøbninger, hvilket kan gøre det en smule uoverskueligt at skulle vælge lige præcis ét design, som du ønsker at gå videre med. Dette vil vi selvfølgelig forsøge at hjælpe dig med, så vi i fællesskab kan finde frem til de dele og komponenter, der passer perfekt til dig og dine behov.

Har du spørgsmål til dit kommende projekt? Så kontakt os her.

Har du spørgsmål, så sidder vi klar til at hjælpe.

Inspiration til Rustfritt rekkverk med glass

Produktinformasjon

Størrelsen på innleggene

Våre stolper leveres i rustfritt stål med en diameter på 42,4 mm. Veggtykkelsen på stolpene er 2 mm.

Varianter

Hvis du vil ha et glassrekkverk med firkantede stolper, kan du kontakte oss for å høre mer om dette alternativet.

Glasstykkelse

Glasset kommer som 8,76 mm herdet laminert glass med polert kant. Glasstykkelsen kommer fra to stykker 4 mm glass som er laminert sammen. Som utgangspunkt velger vi alltid herdet laminert glass, også kjent som sikkerhetsglass, for å sikre så mye beskyttelse som mulig i tilfelle glasset går i stykker.

Glasstype

I vår konfigurator har du muligheten til å velge mellom tre forskjellige typer glass. Du har muligheten til å velge universelt gjennomsiktig glass, frostet glass som gir større personverneffekt eller grå parasoll som gir glasset et mørkt røykfarget utseende.

Glassholder størrelse

Vår glassholder har dimensjoner på 43×59 mm. Vi anbefaler vår større glassholder for å sikre at gummistykket kan få et riktig grep på glasset, og dermed sikre at glasset ikke begynner å glide.

Hvis du vil ha en mindre glassholder, kan du kontakte oss for å høre om mulighetene.

Glass holder form

Vår standard glassholder er type D-formet glassholder. Vi har også glassholdere i firkantet form, kontakt oss for å høre mer.

Toppmontert rekkverk

Hvis du velger et toppmontert rekkverk, så får du på sveiset en monteringsbase, som kommer med en dekkrosett, som du bare må passere ned røret etter at stolpene er montert. Da får du et fint og elegant toppmontert rekkverk, hvor ingen monteringsskruer kan sees.

Sidemontert rekkverk

Med vårt sidemonterte stativ får du en elegant og smart løsning, vårt sidemonterte stativ er både enkelt å montere og fungerer som en smart concealer av bunnen av stolpen, da det er laget et design nederst på braketten for dette.

Stålrekkverk

Vårt stålrekkverk leveres i en diameter på 42,4 mm. Rekkverket vårt har en maksimal lengde på 6 meter, overskrider rekkverket ditt, så er rekkverket ganske enkelt forbundet med en enkelt rørtilkobling.

Rekkverk av tre

Vi har tre typer trerekkverk, alle med en diameter på 45 mm. Du kan velge mellom eik, aske eller mahogny.

Følger det med skruer for å installere rekkverket?

Når du kjøper et rekkverk fra oss, får du alle delene til å montere rekkverket levert av oss. Vi har imidlertid valgt å ikke feste monteringsskruer til rekkverket. Vi har valgt å ikke gjøre det, og hovedårsaken til dette er sikkerhet.

Som vi ikke vet om materialet og overflaten du trenger å montere rekkverket på. Da ønsker vi ikke å sende noe som vil gi deg en dårlig opplevelse hvis rekkverket ikke er riktig montert. Derfor vil vi alltid anbefale å kontakte en profesjonell hvis du er usikker på hvordan du installerer rekkverket.

Selvfølgelig er vi alltid tilgjengelige med råd og veiledning både via telefon og post.

Veiledninger og teknisk informasjon

Material- og monteringsinstruksjoner

Personlige råd

Skulle du ha spørsmål, store og små, er våre dyktige selgere klare på telefonen for å hjelpe deg.

Du kan kontakte oss på +47 2236 6070 eller sales@easysteel.no