icon_check icon Eksistert siden 1985

icon_check icon Alltid klar med rådgivning pr telefon

icon_check icon Tilpasset dine behov

Design rekkverket ditt og se prisen med en gang

Prøv designverktøyet vårt når du planlegger å kjøpe rekkverket ditt. Vårt verktøy kan designe rekkverk for terrasser og balkonger. Bestill rekkverket online og få det levert til ditt hjem.

Din drøm – vores erfaring

Leter du etter det perfekte glassrekkverket? Da er Easysteel stedet å begynne. Vi har et utall av alternativer når det kommer til høykvalitets glassrekkverk. Er du på jakt etter et kraftig glassrekkverk i lett design, har vi de perfekte løsningene for deg.

Her hos Easysteel har vi samlet noen av våre beste løsninger til ethvert behov og formål. Utforsk vårt store utvalg og finn en brukbar løsning for ditt spesifikke prosjekt.

Hvorfor trenger du et praktisk glassrekkverk fra Easysteel?

Et solid og sterkt glassrekkverk er en smart og funksjonell løsning av flere grunner. Et glassrekkverk fra Easysteel er ikke bare en fryd for øyet, men er samtidig også med på å skape sikkerhet og trygghet på f.eks. balkongen. Våre glassrekkverk gir en naturlig og elegant skjerming av f.eks. balkongen din slik at du kan sitte og nyte utsikten med uhindret utsikt over hagen og resten av omgivelsene. Samtidig kan du bevege deg trygt og enkelt på terrassen din uten å være redd for å falle ned.

Alle våre løsninger er raske å sette sammen og klargjøre til  montering,  slik at du kan få et pent glassrekkverk opp så raskt som mulig. Vi har alt du trenger til ditt glassrekkverk, inkludert sterkt og holdbart glass til rekkverk. Vi går for robuste materialer og elegant, moderne og tidløst design, slik at du kan være sikker på å få et glassrekkverk av høyeste kvalitet. Få den mest optimale utsikten med et av våre flotte glassrekkverk fra Easysteel og gjør samtidig en virkelig god handel.

Har du spørgsmål til dit kommende projekt? Så kontakt os her.

Har du spørgsmål, så sidder vi klar til at hjælpe.

Inspiration til Glassrekkverk

Produktinformasjon

Størrelse på profil

Vår aluminiumprofil er 119,5 mm i høyden og 72 mm i bredde.

Varianter

Hvis du vil ha et glassrekkverk med en svart profil, kan du kontakte oss for å høre mer om dette alternativet.

Glasstykkelse

Glasset kommer som 17,52 mm herdet laminert glass med polert kant. Glasstykkelsen kommer fra to stykker 8 mm glass som er laminert sammen med fire lag folie. Som utgangspunkt velger vi alltid herdet laminert glass, også kjent som sikkerhetsglass, for å sikre så mye beskyttelse som mulig i tilfelle glasset går i stykker.

Glasstype

I vår konfigurator har du muligheten til å velge mellom tre forskjellige typer glass. Du har muligheten til å velge universelt gjennomsiktig glass, frostet glass som gir større personverneffekt eller grå parasoll som gir glasset et mørkt røykfarget utseende.

Toppmontert rekkverk

Hvis du velger et toppmontert rekkverk, må profilen bare plasseres der du vil montere rekkverket, og festes fast i bakken.

Sidemontert rekkverk

Når du velger et sidemontert rekkverk, er det laget hull i siden av profilen, så det er lettere å komme til med verktøyet for å feste profilen. En toppliste er inkludert som skjuler disse hullene i profilen etter installasjonen.

Stålrekkverk

Vårt stålrekkverk leveres i en diameter på 42,4 mm. Rekkverket vårt har en maksimal lengde på 6 meter, overskrider rekkverket ditt, så er rekkverket ganske enkelt forbundet med en enkelt rørtilkobling. Rekkverket har en U-profil i seg, det vilt at rekkverket presses ned over glasset med en gummikant.

Følger det med skruer for å installere rekkverket?

Når du kjøper et rekkverk fra oss, får du alle delene til å montere rekkverket levert av oss. Vi har imidlertid valgt å ikke feste monteringsskruer til rekkverket. Vi har valgt å ikke gjøre det, og hovedårsaken til dette er sikkerhet.

Som vi ikke vet om materialet og overflaten du trenger å montere rekkverket på. Da ønsker vi ikke å sende noe som vil gi deg en dårlig opplevelse hvis rekkverket ikke er riktig montert. Derfor vil vi alltid anbefale å kontakte en profesjonell hvis du er usikker på hvordan du installerer rekkverket.

Selvfølgelig er vi alltid tilgjengelige med råd og veiledning både via telefon og post.

Veiledninger og teknisk informasjon

Material- og monteringsinstruksjoner
Tekniske produkttegninger

Personlige råd

Skulle du ha spørsmål, store og små, er våre dyktige selgere klare på telefonen for å hjelpe deg.

Du kan kontakte oss på +47 2236 6070 eller sales@easysteel.no