Trappe Rekkverk

Skrevet af Camilla Hansen

06/09/2021

Ser du etter nytt rekkverk til trappen? Da har du kommet til et sted som har et bredt utvalg av ulike deler og komponenter slik at du kan sette sammen drømmetrappen din og ta innredningen til neste nivå.

Hos Easysteel har vi mer enn 30 års erfaring med enkle og kvalitetsbevisste løsninger i stål. Det betyr at vi har nødvendig kunnskap og det riktige og kompetente personalet til å hjelpe deg på vei til det perfekte trapperekkverket.

Vi har alltid fingeren på pulsen når det kommer til nye og populære løsninger i bransjen. Derfor er vi alltid klare til å hjelpe deg med å finne løsningene som passer akkurat deg og din interiørstil.

Hva skal man være oppmerksom på?

Når det gjelder å finne de forskjellige delene og komponentene til et nytt trapperekkverk, er det noen faktorer man må vurdere. For eksempel må du vite om det er et rekkverk til en innendørs trapp eller et rekkverk til en utendørs trapp.

Avhengig av om trapperekkverket er utendørs eller om trapperekkverket er innendørs, må du velge de ulike delene og komponentene til det. Dersom trapperekkverket skal plasseres på en utendørs trapp, kan det hende du må velge noen mer slitesterke materialer slik at rekkverket til utetrappen tåler de skiftende værforholdene som oppstår i løpet av årene.

Når du har funnet ut av omgivelsene hvor trapperekkverket skal plasseres, må du også finne ut hvilket materiale/materialer du ønsker skal inngå i den ferdige formen på trapperekkverket. De vanligste løsningene i forhold til trapperekkverk er:

–   Trapperekkverk av jern

–   Trapperekkverk i rustfritt stål

–   Trapperekkverk i smijern

–   Trapperekkverk i stål

–   Trapperekkverk i tre

–   Trapperekkverk av glass

Regler og anbefalinger til et trapperekkverk

Når du bestemmer deg for å beveges i høyden, er det noen regler og anbefalinger som man må ta hensyn til. Rekkverket skal først og fremst sørge for at du ikke faller ned fra trapper eller balkonger . I byggeforskriftene finner du gjeldende regler og anbefalinger som gjelder på området, slik at du kan ha de ulike reglene og anbefalingene i bakhodet når du skal bestemme deg for hvordan trapperekkverket skal være. Reglene og anbefalingene er begge gjeldende, uansett om det er et trapperekkverk for innendørs eller utendørs bruk.

For å nevne noen av reglene og anbefalingene for et rekkverk for repos og trapper, bør minimumshøyden alltid være minst 1,0 meter. De vertikale åpningene i trapperekkverket må maksimalt være 89 millimeter brede, slik at barn kan bevege seg i høyden på en trygg måte.

Våre ansatte har selvsagt kontroll på de ulike reglene som gjelder på området, så du kan trygt og rolig konsultere oss og velge riktige materialer til ditt nye trapperekkverk, dersom du er i tvil om det minste.

Kontakt oss og hør nærmere

Dersom våre produkter innen trapperekkverk har vakt interesse hos deg, er du selvfølgelig alltid velkommen til å kontakte oss for ytterligere informasjon. Vi er alltid klare til å hjelpe deg med spørsmål, og vi gleder oss til å hjelpe deg når det kommer til å designe ditt gjør-det-selv trapperekkverk.

Har du spørgsmål, så sidder vi klar på telefonen.

Går du med et projekt i tankerne?

Prøv dine design kræfter af med vores gelænder konfigurator, design din egen altan afskærmning ud fra dine egne mål. Du får prisen med det samme og bliver kontaktet af vores en af vores dygtige rådgivere til at hjælpe dig igennem processen.

Design og beregn pris

Lignede artikler

Wirerekkverk

Wirerekkverk

A10Leter du etter nytt rekkverk? Da har du kommet til rett sted! Hos Easysteel har vi i mer enn 30 år jobbet med...

Trerekkverk

Trerekkverk

Hos Easysteel har vi drevet med enkle og kvalitetsbevisste løsninger siden 1985. Vi har dermed mer enn 30 års erfaring...

Trappevern

Trappevern

Et trappevern, eller et trapperekkverk, er aktuelt når du beveger deg i høyden. Dette gjelder både et trappevern...