Terrasserekkverk

Skrevet af Camilla Hansen

06/09/2021

Hvis du liker å sitte ute på de lange sommerkveldene, kan den perfekte terrassen bidra til å gjøre opplevelsen enda bedre. Den perfekte terrassen er selvsagt ulik fra person til person, men får du muligheten til å sette ditt personlige preg, kan du gjøre terrassen til et sted du liker å være så mye som mulig.

Hos Easysteel har vi mer enn 30 års erfaring med løsninger i stål, og vi legger stor vekt på å designe enkle og kvalitetsbevisste løsninger. Det betyr at vi prøver å gjøre det så enkelt som mulig for deg å velge de riktige delene som passer akkurat til deg og din interiørstil. Vårt erfarne og kompetente team er alltid klare til å hjelpe deg med å finne de riktige delene slik at du kan komme i gang med gjør-det-selv-prosjektet ditt.

Gjør ditt hjem sikkert og personlig med det riktige terrasserekkverket  

Et rekkverk til terrassen er spesielt viktig hvis terrassen din er hevet over bakken. Det skaper nødvendig trygghet at det er et rekkverk hele veien rundt når man ferdes på terrassen. I tillegg til å være viktig av den grunn, er et rekkverk til terrassen også en dekorasjon som kan lages i så å si alle former og støpinger. Hos Easysteel selger vi et bredt utvalg av deler og komponenter, slik at du kan designe ditt drømmerekkverk selv.

En av måtene du kan sette ditt personlige preg på terrassen er å lage det riktige rekkverket til terrassen. Et terrasserekkverk bidrar i stor grad til å skape en terrasse hvor det personlige preget på alvor kan komme til uttrykk.

Når du skal velge terrasserekkverk, er det flere ulike faktorer å huske på når du skal velge de ulike delene og komponentene til Easysteel.

Før vi går videre med dette er det viktig å understreke at vi ikke selger ferdige rekkverk til terrassen, men kun selger de ulike delene og komponentene, slik at du kan sette sammen og montere terrasserekkverket selv.

Vurder dette før du setter i gang

 Noe av det du må huske på når du skal sette sammen det perfekte terrasserekkverket er hvilket materiale/materialer du ønsker at rekkverket skal være i. Det kan være at du ønsker et terrasserekkverk i rustfritt stål eller et terrasserekkverk som er galvanisert.

Et rekkverk til en terrasse kan også variere avhengig av hvordan du ønsker at terrassen skal fremheves. Er det et rekkverk til treterrassen, eller er det et rekkverk til en annen type terrasse? Dette er noen av tingene det er viktig å huske på når du skal lage det perfekte terrasserekkverket.

Det kan virke overveldende å måtte ta stilling til alle de ulike faktorene alene. Derfor har vi mange kompetente medarbeidere som kan hjelpe deg på rett vei.

Kontakt oss for mer informasjon

Dersom noe av det ovennevnte har fanget din interesse eller du har spørsmål, er du selvfølgelig alltid velkommen til å kontakte oss for mer informasjon. Vi er alltid klare til å hjelpe deg, og ønsker ingenting annet enn at du skal få bygget terrasserekkverket som du går og drømmer om.

Har du spørgsmål, så sidder vi klar på telefonen.

Går du med et projekt i tankerne?

Prøv dine design kræfter af med vores gelænder konfigurator, design din egen altan afskærmning ud fra dine egne mål. Du får prisen med det samme og bliver kontaktet af vores en af vores dygtige rådgivere til at hjælpe dig igennem processen.

Design og beregn pris

Lignede artikler

Wirerekkverk

Wirerekkverk

A10Leter du etter nytt rekkverk? Da har du kommet til rett sted! Hos Easysteel har vi i mer enn 30 år jobbet med...

Trerekkverk

Trerekkverk

Hos Easysteel har vi drevet med enkle og kvalitetsbevisste løsninger siden 1985. Vi har dermed mer enn 30 års erfaring...

Trappevern

Trappevern

Et trappevern, eller et trapperekkverk, er aktuelt når du beveger deg i høyden. Dette gjelder både et trappevern...