Håndlister

Skrevet af Camilla Hansen

03/09/2021

Mangler du solide og slitesterke håndlister? Her hos Easysteel finner du et stort utvalg av sikre håndlister av høyeste kvalitet. På denne siden har vi samlet et utvalg av noen av våre beste håndlister til gode priser. Finn dem alle og lær mer om de mange forskjellige alternativene dine her hos Easysteel. Vi setter god service og kundetilfredshet høyt, og ønsker å gi hver og en av våre kunder en god og hyggelig opplevelse med våre mange løsninger.

Hva trenger du håndlister fra Easysteel til?

En solid og kraftig håndlist er med på å skape stabilitet og til å støtte hånden din når du f.eks. går opp en trapp eller på en terrasse. håndlisten har både en praktisk funksjon, hvor du kan lene deg på det, eller som kan gi støtte når du går i trappene. Det er derfor ikke bare for synets og estetikkens skyld at man bør ha håndlister fra oss her i Easysteel. De har også en viktig sikkerhetsfunksjon, da de kan forhindre alvorlige ulykker. Derfor stilles det også en rekke lovkrav når det gjelder håndlister til trapper, håndlister til rekkverk og håndlister til terrasse.

I vårt store og spennende sortiment kan du finne modeller i ulike størrelser og materialer. Prøv f.eks. våre ulike håndlister laget av kvalitetstre, inkludert ask, eik, mahogni eller teak. Våre ulike modeller vil passe perfekt til et rekkverk, både til innendørs eller utendørs bruk. Alle våre modeller er slitesterke og også enkle å montere, så de er raskt klare til bruk for dine gjør-det-selv-prosjekter – store som små.

Lovkrav på håndlister

Det er krav på håndlister på steder hvor det er fare for fall, og de skal i tillegg være lette å holde og gripe i. Våre håndlister overholder naturligvis alle gjeldende krav og lovverk på området, og vi har kontinuerlig sikkerhetstestet produktene våre slik at vi alltid kan forbedre produktene våre. Derfor kan vi alltid levere trygge kvalitetsløsninger til våre mange kunder. Håndlister fra Easysteel er dermed både medvirkende til å skape sikkerhet og til å øke komforten betydelig.

Vi er eksperter på rekkverk og tilhørende håndlister, og tror derfor vi kan gi deg den beste og mest kompetente rådgivningen. Hos Easysteel er du alltid i de beste og mest kompetente hender.

Prøv våre håndlister fra Easysteel

Trenger du håndlister til trapper?

Her hos Easysteel kan vi tilby løsninger for ethvert behov og til en av markedets mest konkurransedyktige pris. Våre skarpe medarbeidere er alltid klare til å hjelpe deg med å finne de beste løsningene for akkurat ditt prosjekt. På denne siden kan du finne et hav av ulike modeller og løsninger innen håndlister, og vi håper at det også er noe til ditt prosjekt.

I mer enn 3 tiår har vi spesialisert oss på profesjonelle stålprodukter av alle slag for både privatpersoner, men i stor grad også for våre mange bedriftskunder som ønsker kvalitetsløsninger og alltid god kundeservice. Vi tilbyr et rikt og variert utvalg i kvalitetsmaterialer fra vår faste leverandør fra Italia. Du kan derfor være sikker på å få solide løsninger i moderne design og av slitesterke materialer.

Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss på både telefon og mail, og du er også velkommen til vårt kontor i Brøndby, hvor vi holder til. Vi ser frem til å høre fra deg og hjelpe deg trygt videre.

Kontakt oss allerede i dag og gjør et godt kupp.

Har du spørgsmål, så sidder vi klar på telefonen.

Går du med et projekt i tankerne?

Prøv dine design kræfter af med vores gelænder konfigurator, design din egen altan afskærmning ud fra dine egne mål. Du får prisen med det samme og bliver kontaktet af vores en af vores dygtige rådgivere til at hjælpe dig igennem processen.

Design og beregn pris

Lignede artikler

Wirerekkverk

Wirerekkverk

A10Leter du etter nytt rekkverk? Da har du kommet til rett sted! Hos Easysteel har vi i mer enn 30 år jobbet med...

Trerekkverk

Trerekkverk

Hos Easysteel har vi drevet med enkle og kvalitetsbevisste løsninger siden 1985. Vi har dermed mer enn 30 års erfaring...

Trappevern

Trappevern

Et trappevern, eller et trapperekkverk, er aktuelt når du beveger deg i høyden. Dette gjelder både et trappevern...