Glasvern

Skrevet af Camilla Hansen

03/09/2021

Trenger du et sterkt og solid glassvern til en virkelig god pris? Her hos Easysteel fører vi et stort og bredt utvalg av glassvern for ethvert behov. På denne siden har vi samlet noen av de beste løsningene på markedet innen glassvern. Du kan på egen hånd utforske her på siden og finne akkurat den løsningen du leter etter.

Vi selger både til privatkunder og til bedriftsbruk, og uansett formål har vi en brukbar og holdbar løsning. Easysteel kan tilby unike og profesjonelle løsninger til alle våre kunder – store som små.

Derfor trenger du et glassvern fra Easysteel

Våre glassvern vil være helt passende for uteterrassen eller trappen inne. Alle våre løsninger er laget av trygge og slitesterke materialer og kan brukes til både innendørs og utendørs bruk. Et glassvern fra Easysteel er både vakkert å se på, og bidrar til å skjerme mot vind og vær, samt sikre mot krasj og fall.

I tillegg kan du se rett gjennom glasset, og er derfor ikke med på å blokkere for din utsikt og utsyn. Vi har ulike løsninger i ulike mål og med stor sannsynlighet også en løsning som passer deg og ditt prosjekt.

Med et glassvern fra Easysteel får du en både stilig og funksjonell løsning som du kan ha glede av i mange år. Nyt utsikten med et glassvern til terrassen med våre høykvalitetsløsninger. Alle våre løsninger er med på å skape sikkerhet og trygghet, og er produsert i et moderne og elegant design. I tillegg har våre glassvern den nødvendige styrken og stabiliteten som er nødvendig for å skape trygghet.

Med et kraftig gassvern kan du trygt bevege deg rundt på terrassen eller balkongen din, og samtidig er det med på å gi mer luft og lys inn på f.eks. dine terrassearealer.. Prøv f.eks. vårt glassvern til balkong, glasssvern til terrasse eller en av våre mange andre spennende løsninger.

Retningslinjer for glassvern

Ved montering av glassvern er det viktig at du nøye følger sikkerhetskravene som gjelder på området. Avhengig av på hvilket nivå glassvernet er plassert, samt risikoen for fall, trenger du ulike typer glass og glassholdere. Hvis glassvernet ditt skal monteres i høyden, må du derfor ta hensyn til faren for fall og følge retningslinjene nøye.

I tillegg er det også en viktig minimumshøyde for ditt glassvern på 1 meter. Er du i tvil om du overholder alle reglene, ta kontakt med oss ​​og få vår faglige vurdering. Hos Easysteel testes og optimaliseres våre løsninger kontinuerlig slik at de lever opp til våre kvalitetsstandarder og gjeldende sikkerhetskrav.

Kontakt Easysteel og hør mer om dine muligheter

Har du spørsmål om en av våre mange kvalitetsløsninger, eller ønsker du ytterligere råd om dine muligheter, er du alltid velkommen til å kontakte oss og høre mer om våre løsninger. Sammen finner vi den beste løsningen for deg.

Vi har mange års erfaring og er spesialister på området, og vi setter hver dag en ut for å kunne tilby våre kunder de beste løsningene, samt den beste servicen. Våre mange ansatte er alltid klare til å hjelpe deg trygt videre i prosessen. I tillegg til høy kvalitet og solid service, streber vi også etter å kunne tilby noen av markedets skarpeste priser på våre glassvernløsninger.

Vi ser frem til å høre fra deg og gi deg den beste opplevelsen her hos Easysteel

Har du spørgsmål, så sidder vi klar på telefonen.

Går du med et projekt i tankerne?

Prøv dine design kræfter af med vores gelænder konfigurator, design din egen altan afskærmning ud fra dine egne mål. Du får prisen med det samme og bliver kontaktet af vores en af vores dygtige rådgivere til at hjælpe dig igennem processen.

Design og beregn pris

Lignede artikler

Wirerekkverk

Wirerekkverk

A10Leter du etter nytt rekkverk? Da har du kommet til rett sted! Hos Easysteel har vi i mer enn 30 år jobbet med...

Trerekkverk

Trerekkverk

Hos Easysteel har vi drevet med enkle og kvalitetsbevisste løsninger siden 1985. Vi har dermed mer enn 30 års erfaring...

Trappevern

Trappevern

Et trappevern, eller et trapperekkverk, er aktuelt når du beveger deg i høyden. Dette gjelder både et trappevern...