Glasrekkverk

Skrevet af Camilla Hansen

03/09/2021

Mangler du det perfekte glassrekkverket til hjemmet eller arbeidsplassen? Da har du kommet til rett sted her hos Easysteel. Vi kan tilby et utvalg av ulike alternativer, innen moderne glassrekkverk for både privat og bedriftsbruk.

Hos Easysteel garanterer vi alltid profesjonelle løsninger av høy kvalitet laget i elegant design og robuste materialer. Utforsk på egenhånd vårt hav av ulike løsninger innenfor glassrekkverk, og finn din favoritt her på siden.

Glassrekkverk til ethvert behov

Et glassrekkverk er en veldig god idé av flere forskjellige grunner. Først og fremst vil det skape trygghet og beskyttelse rundt bl.a. terrassen eller balkongen din, og samtidig vil det hjelpe å kle ethvert hjem eller bygg. Et solid glassrekkverk er også med på å skjerme mot vind og vær og gir også et helt spesielt lys og rom på f.eks. balkongen.

Et eksklusivt og vedlikeholdsfritt glassrekkverk vil skape stor estetisk verdi for enhver type bygg, samt bidrar til å fremheve arkitekturen enkelt og stilig. Glassrekkverket skaper en helt naturlig skjerming og finish, og er noe man vil legge merke til.

Med et glassrekkverk fra Easysteel er du garantert fri sikt gjennom det klare glasset, og det er både en praktisk og elegant løsning for enhver balkong eller terrasse. Vi selger ulike modeller og størrelser og absolutt også løsninger som også passer dine behov og stil. Fra våre trofaste leverandører mottar vi kontinuerlig solide, sterke og langtidsholdbare materialer som gjør dem ekstremt egnet for både utendørs og innendørs bruk.

Hos Easysteel har vi alt du trenger for å montere et glassrekkverk raskt og uten problemer. På denne siden kan du b.la. finne ulike holdere til glassrekkverk og få laget et glassrekkverk etter mål. Våre profesjonelle medarbeidere er eksperter på området og vil mer enn gjerne hjelpe deg trygt videre med byggeprosjektet ditt.

Gjeldende retningslinjer på området

Når det gjelder glassrekkverk er det en rekke retningslinjer som gjelder. Først og fremst må det brukes noen spesielle typer glass og glasstykkelser hvis glassrekkverket ditt skal monteres i høyden. I den forbindelse anbefaler vi å bruke herdet og laminert glass som er trygt og holdbart. I tillegg må glassrekkverket ha en høyde på minimum 1 meter dersom det skal fungere som vern. På denne måten kan selv små barn leke trygt og godt på f.eks. terrassen.

Få mer informasjon om gjeldende regler og lovkrav ved å kontakte oss og bli litt klokere på våre sikkerhetsgodkjente løsninger.

Utforsk alternativene våre her hos Easysteel

Trenger du en terrasse med høykvalitets glassrekkverk som også er fine å se på? Hos Easysteel stiller vi all vår erfaring og kunnskap på feltet tilgjengelig for deg.

Med mer enn 30 år bak seg er Easysteel en pålitelig forhandler. Vi leverer løsninger for private hjem, men i stor grad også for industri, samt offentlige arealer og bygg. Vi tilbyr profesjonelle løsninger til skarpe og attraktive priser, og du finner et utall ulike muligheter og alternativer her hos Easysteel.

Vi setter kundetilfredshet høyt, derfor gjør vi vårt ytterste hver eneste dag for å kunne tilby personlige kvalitetsløsninger til våre kunder. Vi ser frem til å gi deg en god og tilfredsstillende opplevelse med våre produktløsninger.

Kontakt oss  allerede i dag og få et godt og uforpliktende tilbud.

Har du spørgsmål, så sidder vi klar på telefonen.

Går du med et projekt i tankerne?

Prøv dine design kræfter af med vores gelænder konfigurator, design din egen altan afskærmning ud fra dine egne mål. Du får prisen med det samme og bliver kontaktet af vores en af vores dygtige rådgivere til at hjælpe dig igennem processen.

Design og beregn pris

Lignede artikler

Wirerekkverk

Wirerekkverk

A10Leter du etter nytt rekkverk? Da har du kommet til rett sted! Hos Easysteel har vi i mer enn 30 år jobbet med...

Trerekkverk

Trerekkverk

Hos Easysteel har vi drevet med enkle og kvalitetsbevisste løsninger siden 1985. Vi har dermed mer enn 30 års erfaring...

Trappevern

Trappevern

Et trappevern, eller et trapperekkverk, er aktuelt når du beveger deg i høyden. Dette gjelder både et trappevern...