Glasholder

Skrevet af Camilla Hansen

03/09/2021

Vurderer du å skaffe deg kvalitetssikrede glassholdere, er Easysteel den rette produsenten for deg. Vi har et stort og variert utvalg, og du kan dykke videre ned i de ulike modellene og finne glassholderne som passer best for ditt behov og prosjekt. Vi har samlet noen av våre beste glassholdere, og du finner dem alle rett her hos Easysteel.

Sikkerhetsgodkjente glassholdere til deg

Glassholdere er med på å skape stor sikkerhet i de ulike installasjonene dine, og derfor er sikkerhet også et gjennomgående tema for alle våre produktløsninger. Vi analyserer og tester kontinuerlig produktene våre for hele tiden å forbedre produksjonsprosessen vår og optimalisere våre mange produktløsninger.

Alle våre glassholdere er gjennomtenkt og grundig testet, og overholder alle gjeldende regler og retningslinjer. Du kan derfor være sikker på kun å ta med deg sikkerhetsgodkjente glassholdere hjem når du handler her hos Easysteel.

Er du interessert i et sterkt rekkverk er det viktig å anskaffe noen robuste holdere som både er med på å feste og forsterke hele fundamentet for f.eks. rekkverket ditt. Prøv f.eks. våre ulike glassholdere i galvanisert stål eller smijern.

I tillegg til at glassholderne skal sikre stabilitet, har holderne også en estetisk verdi, som er med på å fullføre det helhetlige utseendet til dine prosjekter. Hos Easysteel bryr vi oss mye om design og helhetsinntrykket, og derfor må alle våre produkter også være vakre å se på.

Kvalitetsholdere til all verdens prosjekter

Hos Easysteel finner du kun glassholdere av høyeste kvalitet, og vi har noe for enhver smak. Prøv f.eks. våre glassholdere og våre glassankere i rustfritt stål, som kan brukes til ulike formål. De er svært nyttige for ulike typer og tykkelser av glass og er samtidig ekstremt enkle og raske å installere.

I vårt store og spennende utvalg finner du ulike typer glassholdere, som egner seg spesielt godt til både innendørs og utendørs bruk. Våre glassholdere finnes i ulike størrelser og dimensjoner, og derfor er det også stor sjanse for at vi har akkurat de dimensjonene du trenger.

Våre glassholdere er produsert i noen av de beste kvalitetsmaterialene fra våre alltid pålitelige leverandører, og som er solide, slitesterke og tåler all slags belastning og ytre miljø i form av vind og vær.

Hos Easysteel finner du kvalitetsholdere i rustfritt stål for all verdens prosjekter. Trenger du nytt rekkverk eller avskjerming, er noen gode og robuste glassholdere ideelle. Med kraftige glassholdere fra Easysteel er du sikker på å få både et motstandsdyktig og slitesterkt rekkverk, som vil gi både glede og gagne deg  i lang tid fremover.

Finn glassholdere akkurat her hos Easysteel

Her hos Easysteel har vi et uttalt mål om å være den ledende og din foretrukne forhandler innen stålprodukter. Utforsk selv vårt utvalg av glassholdere og finn riktig glassholdere til riktig pris.

I tillegg til kvalitetsholdere i slitesterke materialer og til skarpe priser, er vi også stolte leverandører av høy service til alle våre kunder. Er du i tvil om dine behov, eller har du spørsmål om en av våre mange glassholdere, er du velkommen til å kontakte oss, så stiller vi gjerne vår store kompetanse og erfaring til rådighet for deg.

Har du spørgsmål, så sidder vi klar på telefonen.

Går du med et projekt i tankerne?

Prøv dine design kræfter af med vores gelænder konfigurator, design din egen altan afskærmning ud fra dine egne mål. Du får prisen med det samme og bliver kontaktet af vores en af vores dygtige rådgivere til at hjælpe dig igennem processen.

Design og beregn pris

Lignede artikler

Wirerekkverk

Wirerekkverk

A10Leter du etter nytt rekkverk? Da har du kommet til rett sted! Hos Easysteel har vi i mer enn 30 år jobbet med...

Trerekkverk

Trerekkverk

Hos Easysteel har vi drevet med enkle og kvalitetsbevisste løsninger siden 1985. Vi har dermed mer enn 30 års erfaring...

Trappevern

Trappevern

Et trappevern, eller et trapperekkverk, er aktuelt når du beveger deg i høyden. Dette gjelder både et trappevern...