Utendørs rekkverk

Skrevet af Camilla Hansen

31/08/2021

Ønsker du deg et utendørs rekkverk, som vil pynte og fullføre hagen, inngangspartiet eller andre utendørsarealer? Da er vi i Easysteel de rette å samarbeide med. Vi tilbyr et stort utvalg av ulike kvalitetsløsninger, så vi har helt sikkert også en løsning som passer ditt behov. Det er viktig med et godt utendørs rekkverk, hvor både sikkerheten, designet og materialene står i fokus.

Et utendørs rekkverk er forbundet med en rekke forskjellige elementer og aspekter, og her hos Easysteel har grundig testede produkter og kontroll på alle aspekter når det gjelder trygge og solide løsninger.

Våre dyktige og kompetente medarbeidere står parate hver eneste dag til å finne skreddersydde løsninger, som passer perfekt til akkurat dine behov. Her på siden kan du selv utforske våre mange spennende muligheter og kombinasjoner, og finne akkurat det du leter etter. Om du står helt på bar bakke, eller bare er litt i tvil om hva du leter etter, så kan du finne inspirasjon i våre spennende gallerier med utendørs rekkverk.

Høyt sikkerhetsnivå på våre rekkverk for bruk utendørs

Et utendørs rekkverk skal først og fremst ha et høyt sikkerhetsnivå og beskytte mot fall og ulykker fra f.eks. terrassen eller hagetrappen. Har du f.eks. en terrasse oppe i høyden, så er det veldig viktig å ha et kraftig rekkverk som kan skjerme og avverge farlige fall.

Hos Easysteel kan du stole på at alle våre løsninger er grundig testet og lever opp til alle sikkerhetskrav og retningslinjer som gjelder for utendørs rekkverk – både med tanke på høydebestemmelser og krav til materialer, samt andre gjeldende regler.

I tillegg til at rekkverket skal skape sikkerhet og trygghet vet vi at utseende selvfølgelig også spiller en stor rolle. Derfor har vi i vårt store utvalg også fokus på å tilby flotte løsninger for ditt nye utendørs rekkverk, som skal være med på å bidra til å fullføre hagen. Våre løsninger innen utendørs rekkverk vil passe perfekt inn i et utendørs terrasse miljø, hvor barna kan leke trygt på terrassen, samtidig som du kan sitte og nyte utsikten over hagen og ditt nye flotte utendørs rekkverk, men f.eks.  også til et inngangsparti til arbeidsplassen, hvor dine kunder, medarbeidere og samarbeidspartnere kan føle seg helt trygge når de bruker rekkverket.

Utforsk vårt utvalg av utendørs rekkverk her

Alle våre løsninger er laget av de mest solide materialer fra våre pålitelige italienske leverandører. Derfor kan du hos Easysteel være sikker på å alltid få stålprodukter av sterke materialer, noe som sikrer deg en god opplevelse. Våre robuste løsningen innen utendørs rekkverk er hardføre og tåler de belastningene og påvirkningene som det til daglig utsettes for når de monteres i et utendørs miljø.

For at du skal ha et solid og robust utendørs rekkverk, som kan se bra ut året rundt i mange år, krever det at det er laget av slitesterke materialer som tåler regn, vind og fukt.

Alt dette og mye mer kan du finne hos Easysteel, hvor du bl.a. kan prøve våre løsninger i smijern eller galvanisert stål. Et utendørs rekkverk laget av galvanisert stål vil beskytte ditt rekkverk mot rust, og er en virkelig god og langvarig løsning dersom du er på utkikk etter et pent og slitesterkt rekkverk til utendørs bruk.

Hos Easysteel går vi ikke på akkord med kvalitet, design eller sikkerhet. Du får alt og litt til her hos oss. Samtidig finner du alle våre produkter til ekstremt gode priser. Din utendørs rekkverksdrøm kan snart bli en realitet her hos Easysteel. Vi ser frem til å hjelpe deg trygt og sikkert på vei til å realisere din visjon.

Har du spørgsmål, så sidder vi klar på telefonen.

Går du med et projekt i tankerne?

Prøv dine design kræfter af med vores gelænder konfigurator, design din egen altan afskærmning ud fra dine egne mål. Du får prisen med det samme og bliver kontaktet af vores en af vores dygtige rådgivere til at hjælpe dig igennem processen.

Design og beregn pris

Lignede artikler

Wirerekkverk

Wirerekkverk

A10Leter du etter nytt rekkverk? Da har du kommet til rett sted! Hos Easysteel har vi i mer enn 30 år jobbet med...

Trerekkverk

Trerekkverk

Hos Easysteel har vi drevet med enkle og kvalitetsbevisste løsninger siden 1985. Vi har dermed mer enn 30 års erfaring...

Trappevern

Trappevern

Et trappevern, eller et trapperekkverk, er aktuelt når du beveger deg i høyden. Dette gjelder både et trappevern...