Galvanisert rekkverk

Written by Camilla Hansen

31/08/2021

Om du er på utkikk etter et galvanisert rekkverk, har du havnet på helt riktig sted her hos Easysteel. Om du er den heldige eieren av en lekker balkong eller en flott hagetrapp, så er du helt sikkert også interessert i å ha et kvalitets rekkverk som kan tåle litt av hvert. Det er veldig vanlig at det oppstår rust på rekkverk på hageinstallasjoner, da disse daglig er utsatt for både vind og fukt, som ikke kan unngås. Det finnes likevel også en god løsning, hvis du vil unngå at din hage- eller inngangstrapp ruster. 

Her hos Easysteel står vi klar med hjelp og forskjellige løsninger innenfor galvaniserte rekkverk. Vi står alltid parat til å gi deg råd og til å dele kunnskap fra våre mange års erfaring i bransjen. Prøv våre ulike galvanisering muligheter her hos Easysteel.

Rekkverk i galvanisert stål

Et rekkverk i galvanisert stål gir ekstra holdbarhet og slitestyrke til ditt rekkverk, slik at det kan vare lenger. Galvaniseringen er en kjemisk prosess, hvor stålet dyppes i flytende sink, som legger et beskyttende lag på stålet. Dette sinklaget gir stålet den egenskapen at det ikke ruster. Sinkbelegget forhindrer dermed effektivt nedbrytningen av stålet. Galvaniseringen av stålet gjør stålet ekstra motstandsdyktig mot vind og vær, og er derfor perfekt til utendørs bruk til f.eks. en hagetrapp, terrasse eller en balkong.

Galvanisert rekkverk til utendørs bruk

Galvaniserte rekkverk har en lang rekke fordeler, ikke bare når det gjelder den best mulige beskyttelsen av ditt rekkverk, men også når det kommer til utseende. Galvaniseringen gir både rustbeskyttelse og reduserer samtidig vedlikehold og rengjøring av rekkverket. Denne galvaniseringen er dessuten miljøvennlig og med på å betydelig forlenge levetiden på rekkverket ditt.

Et galvanisert rekkverk er en både økonomisk og praktisk løsning. Med et galvanisert rekkverk får du et rekkverk med en flott og blank overflate, samtidig som galvaniseringsprosessen gir ditt rekkverk både bedre holdbarhet og en langvarig rustbeskyttelse. Du er dermed sikret et solid rekkverk, som vil holde, og som du kan få glede av i mange år fremover. Med flotte galvaniserte rekkverk kan du med stor glede invitere både venner og familie til et innbydende hjem, eller kunder og samarbeidspartnere til et flott kontor med flotte rekkverk.

Kjøp galvaniserte rekkverk her hos Easysteel

Skal du ha et rekkverk i galvanisert stål, som er både langtidsholdbart, motstandsdyktig og ikke minst vedlikeholdsfritt, er Easysteel det åpenbare valget. Med et galvanisert rekkverk er du ikke bare sikret et rustfritt rekkverk som du kan ha glede av i mange år i framtiden, men også et vakkert rekkverk, som er en fryd for øyet i ethvert hjem eller kontorbygning. Hos oss finner du ulike skreddersydde produktløsninger til ethvert behov, og vi har helt sikkert også en løsning tilpasset deg.

Her på siden kan du selv oppdage og utforske vårt store utvalg av kvalitetsløsninger innenfor galvaniserte rekkverk. Vi har et bredt utvalg av spennende produktløsninger til veldig gode priser. Hos Easysteel går kvalitet, service og solide materialer hånd i hånd, og du er mer enn velkommen til å kontakte oss allerede i dag for å høre mer om dine muligheter.

Er du på udkig efter et galvaniseret gelænder, er du havnet det helt rigtige sted her hos Easysteel. Er du den heldige ejer af en lækker altan eller en flot havetrappe, så er du helt sikkert også interesseret i at have et kvalitetsgelænder, der kan holde til lidt af hvert. Det er meget almindeligt, at der opstår rust på især udendørs gelænder på haveinstallationer, da disse dagligt er udsat for både vind og fugt, som ikke kan undgås. Der findes dog også en god løsning, hvis du vil undgå at din have- eller indgangstrappe ruster.

Her hos Easysteel står vi klar med hjælp og forskellige løsninger indenfor galvaniseret gelændere. Vi står altid parat til at rådgive dig og dele ud af vores mange års erfaring indenfor branchen. Prøv vores forskellige galvaniseringsmuligheder lige her hos Easysteel.

Gelænder i galvaniseret stål


Et gelænder i galvaniseret stål giver ekstra holdbarhed og slidstyrke til dit gelænder, så de kan holde i længere tid. Galvaniseringen er en kemisk proces, hvor stålet dyppes i flydende zink, som ligger et beskyttende zinklag på stålet. Dette zinklag giver den egenskab, at stålet ikke ruster. Zinkbelægningen forhindrer derfor effektivt stålet i at blive nedbrudt. Galvanisering af stålet gør stålet ekstra hårdfør mod vind og vejr og er derfor perfekt til udendørs brug til f.eks. en havetrappe, terrasse eller en altan.

Galvaniseret gelænder til udendørs brug


Galvaniserede gelændere har en lang række fordele, både når det gælder den optimale beskyttelse af dit gelænder, men samtidig også for syns skyld. Galvaniseringen giver både rustbeskyttelse og reducerer vedligeholdelsen og rengøringen af gelænderet. Denne galvanisering er desuden både miljøvenlig og med til at forlænge levetiden på dit gelænder betydeligt.

Et galvaniseret gelænder er både en økonomisk og praktisk løsning, hvis du står og mangler et gelænder. Med et galvaniseret gelænder får du både et gelænder med en flot og blank overflade, og samtidig gør galvaniseringsprocessen dit gelænder ekstra holdbart med en langtidsholdbar rustbeskyttelse. Du er derfor sikret et solidt gelænder, der kan holde, og som du kan få glæde af i rigtig mange år frem. Med flotte galvaniserede gelændere kan du med stor glæde invitere både familie og venner til et indbydende hjem, eller kunder og samarbejdspartnere ind til et flot kontor med flotte gelændere.
 

Har du spørgsmål til dit kommende projekt? Så kontakt os her.

Køb galvaniseret gelænder her hos Easysteel

Skal du bruge et gelænder i galvaniseret stål, der er både langtidsholdbart, modstandsdygtigt og ikke mindst vedligeholdelsesfrit, er Easysteel det helt oplagte valg. Med et galvaniseret gelænder er du ikke blot sikret et rustfrit gelænder, som du kan have glæde af mange år ud i fremtiden, men også et smukt gelænder, der er en fryd for øjet i ethvert hjem eller kontorbygning. Hos os finder du forskellige skræddersyede produktløsninger til ethvert behov, og vi har helt sikkert også en løsning tilpasset til dig.
Her på siden kan du selv gå på opdagelse og udforske vores store udvalg af kvalitets løsninger indenfor galvaniseret gelænder. Vi har en bred vifte af spændende produktløsninger til super skarpe priser. Hos
Easysteel går kvalitet, service og solide materialer hånd i hånd, og du skal være mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag og høre nærmere omkring din muligheder.

Har du spørgsmål, så sidder vi klar på telefonen.

Lignede artikler

Wirerekkverk

Wirerekkverk

A10Leter du etter nytt rekkverk? Da har du kommet til rett sted! Hos Easysteel har vi i mer enn 30 år jobbet med...

Trerekkverk

Trerekkverk

Hos Easysteel har vi drevet med enkle og kvalitetsbevisste løsninger siden 1985. Vi har dermed mer enn 30 års erfaring...

Trappevern

Trappevern

Et trappevern, eller et trapperekkverk, er aktuelt når du beveger deg i høyden. Dette gjelder både et trappevern...