Mangler du holdere til ett av dine mange prosjekter? Da kan du finne de rette her. Utforsk våre mange alternativer her hos Easysteel og finn holdere for ethvert behov. Vi er pålitelige og vi gjør vårt ytterste for at du aldri skal bli skuffet over et av produktene våre.

Her i Easysteel har vi i mer enn 30 år levert profesjonelle kvalitetsløsninger til våre både privat- og bedriftskunder over hele landet. Vi tilbyr alltid løsninger i slitesterke materialer fra våre pålitelige leverandører som sikrer deg høy kvalitet. Vi er eksperter på stålløsninger av alle slag, og også når det gjelder solide holdere er vi spesialister.

Derfor trenger du holdere fra Easysteel

Her på siden har vi et stort utvalg av holdere i ulike modeller og størrelser, som du kan finne til både innendørs og utendørs bruk. I vårt spennende utvalg finner du både firkantede og runde holdere til glasset ditt. Disse kan holde glasset ditt sikkert på plass og kommer i forskjellige tykkelser. De er derfor helt essensielle deler for både store og små prosjekter. Prøv f.eks. våre kraftige holdere for montering av glassrekkverk eller rekkverk.

Våre holdere for glass er raskt klare til bruk og svært enkle å montere på vegg og glass. Alle våre modeller er grundig testet og sikkerhetsgodkjent, og er produsert i henhold til gjeldende lovverk på området. På den måten er du sikker på å få kvalitets testede produkter hjem. Vi utfører jevnlig tester og analyser av våre mange produktløsninger for til enhver tid å kunne optimalisere dem.

På denne siden har vi samlet noen av våre beste holdere, og du er hjertelig velkommen til å utforske vårt store og varierte utvalg av holdere av høy kvalitet. Vi har et hav av forskjellige holder for alle dine ulike gjør-det-selv-prosjekter. Våre ulike holdere finnes i sink, krom, sateng og rustfritt stål. Finn dine favoritter blant våre mange modeller og du er snart klar for ditt neste prosjekt.

Profesjonell rådgivning og topp service

Har du spørsmål eller trenger du ytterligere behovsdekning, står våre mange dyktige og serviceinnstilte medarbeidere alltid klare til å hjelpe deg med å svare på dine spørsmål om holdere og alltid gi deg personlig og profesjonell rådgivning, slik at du raskt kommer videre i prosessen.

Vi har stor kjennskap til bransjen, og har all nødvendig teknisk kunnskap på området. Det betyr at du kan få noen av de beste løsningene og de beste rådene fra en av våre mange gode og kompetente medarbeidere.

Finn dine holdere hos Easysteel

Leter du etter holdere til glassvern? Vi passer perfekt for den oppgaven.

Her hos Easysteel selger vi et stort utvalg av holdere i rustfritt stål til noen av markedets mest konkurransedyktige priser. Kontakt oss i dag og bli klokere på våre mange ulike alternativer, så finner vi en god løsning sammen.

Ring eller skriv til oss umiddelbart eller besøk oss på vårt kontor i Brøndby. Uansett behov, har vi definitivt kommet opp med en løsning som passer. Våre løsninger er gjennomtenkte i alltid sterke og solide materialer som er langvarige og tåler bruk og belastning.

Vi ser frem til å hjelpe deg med å finne den beste løsningen som du vil bli fornøyd med.