Rustfritt rekkverk

Ser du etter et rekkverk i rustfritt stål til lave priser? Da er Easysteel definitivt et opplagt sted å starte. Vi har mer enn 30 års erfaring i bransjen, og spesialiserer oss på alle typer rekkverk for ethvert behov. På denne siden har vi samlet noen av våre beste og mest profesjonelle løsninger på markedet. Finn alt og litt til her på siden.

Vi har løsninger for ethvert behov, både små gjør-det-selv-prosjekter i hagen eller større jobber. Hos Easysteel håper vi at vår store erfaring og brede tekniske kunnskap om rekkverk i rustfritt stål vil komme våre mange kunder til gode, slik at de får en god og tilfredsstillende opplevelse her hos oss hver eneste gang.

.

Design dit eget rustfrit gelænder

Hvorfor trenger du et rekkverk i rustfritt stål?

 

Det er en rekke klare fordeler med et rekkverk i rustfritt stål. Med et rekkverk i rustfritt stål fra  Easysteel, er du først og fremst sikret et rekkverk som er motstandsdyktig og slitesterkt, og som holder i mange år. Samtidig er et rekkverk i rustfritt stål med på vedlikeholde det vakre rekkverket ditt, slik at du slipper å se på stygge rustne rekkverk.

Et utendørs rekkverk er utsatt for både vind og vær, noe som sliter på rekkverket. Med et rekkverk laget av rustfritt stål fra Easysteel får du alt du trenger for et elegant og rustfritt rekkverk, som vil passe perfekt utendørs på balkongen, terrassen eller hagetrappen. Du kan prøve våre ulike løsninger i mange forskjellige materialer og former. Her på Easysteel har vi bl.a. rustfrie løsninger i stål i både galvanisert stål og italiensk smijern fra vår italienske leverandør.

Hos Easysteel har vi alt innen rustfrie rekkverk i solide og robuste kvalitetsmaterialer. Du kan utforske denne siden på egen hånd og utforske alternativene dine mer detaljert her hos oss. Prøv også vår rekkverkskonfigurator, hvor du kan bestemme og designe hvordan ditt rekkverk i rustfritt stål skal se ut. Det er et hav av muligheter med våre designverktøy, og bare fantasien setter grenser.

Finner du ikke akkurat den løsningen du har i tankene? Ta så gjerne kontakt med oss, ​​så finner vi en skreddersydd løsning sammen.

Har du spørgsmål, så sidder vi klar på telefonen.

Regler og krav for rustfrit gelænder

 

Det er en lang rekke regler og krav som må overholdes ved montering av nytt rustfritt rekkverk . Det er bl.a. viktig å ta hensyn til risikoen for fall og minimumshøyden på rekkverket ditt

I den forbindelse er det viktig å holde øye med nivåforskjellen og høyden på det rustfrie rekkverket ditt. Dersom det er en nivåforskjell på mer enn 50 cm, er det krav om bruk av herdet sikkerhetsglass til monteringen. 

Har du spørsmål om gjeldende lovkrav til rustfritt rekkverk, står våre skarpe og dyktige medarbeidere alltid klare til å gi deg råd og til å gi deg en personlig service. Vi har bred teknisk kunnskap, og vi vil gjerne veilede deg til å eie et trygt og lovlig rustfritt rekkverk som skal pryde hjemmet eller arbeidsplassen. Samtidig er materialene våre grundig testet slik at de overholder gjeldende retningslinjer.

 

Rustfrit gelænder med medløbere og træhåndliste

Finn rekkverk i rustfritt stål her hos Easysteel

 

Her hos Easysteel kan du utforske vårt spennende utvalg og finne en løsning som matcher din stil og behov. I tillegg til å kunne tilby solide kvalitetsløsninger, er vi også leverandører av gode priser og kundeservice helt i toppen. Vi selger til både privat- og bedriftskunder, men uansett formål er du sikret langtidsholdbare løsninger av høyeste kvalitet.

Er du i tvil om dine behov eller trenger du mer informasjon, er vi alltid klare til å gi kompetent og profesjonell rådgivning tilpasset deg. Skriv, ring eller besøk oss i dag og ta en god prat om dine muligheter for et rekkverk i rustfritt stål. Du er også hjertelig velkommen til å se vårt inspirasjonsgalleri med rekkverk i rustfritt stål på denne siden og få ny inspirasjon.

Kontakt oss og hør mer om dine mange ulike alternativer her hos Easysteel. Vi er til å stole på, og våre 

Kontakt oss og hør mer om dine mange ulike alternativer her hos Easysteel. Vi er til å stole på og våre dyktige medarbeidere er alltid klare til å gi deg ytterligere råd eller svare på dine mange spørsmål om våre rustfrie rekkverk.

Vi ser frem til å finne den riktige løsningene til nettopp deg.