Glassrekkverk

Leter du etter det perfekte glassrekkverket? Da er Easysteel stedet å begynne. Vi har et utall av alternativer når det kommer til høykvalitets glassrekkverk. Er du på jakt etter et kraftig glassrekkverk i lett design, har vi de perfekte løsningene for deg.

Her hos Easysteel har vi samlet noen av våre beste løsninger til ethvert behov og formål. Utforsk vårt store utvalg og finn en brukbar løsning for ditt spesifikke prosjekt.

Design dit eget glasglænder

Hvorfor trenger du et praktisk glassrekkverk fra Easysteel?

 

Et solid og sterkt glassrekkverk er en smart og funksjonell løsning av flere grunner. Et glassrekkverk fra Easysteel er ikke bare en fryd for øyet, men er samtidig også med på å skape sikkerhet og trygghet på f.eks. balkongen. Våre glassrekkverk gir en naturlig og elegant skjerming av f.eks. balkongen din slik at du kan sitte og nyte utsikten med uhindret utsikt over hagen og resten av omgivelsene. Samtidig kan du bevege deg trygt og enkelt på terrassen din uten å være redd for å falle ned.

Alle våre løsninger er raske å sette sammen og klargjøre til  montering,  slik at du kan få et pent glassrekkverk opp så raskt som mulig. Vi har alt du trenger til ditt glassrekkverk, inkludert sterkt og holdbart glass til rekkverk. Vi går for robuste materialer og elegant, moderne og tidløst design, slik at du kan være sikker på å få et glassrekkverk av høyeste kvalitet. Få den mest optimale utsikten med et av våre flotte glassrekkverk fra Easysteel og gjør samtidig en virkelig god handel.

Har du spørgsmål, så sidder vi klar på telefonen.

Regler og krav for glassrekkverk

 

Det er en lang rekke regler og krav som må overholdes ved montering av nytt glassrekkverk. Det er bl.a. viktig å ta hensyn til risikoen for fall og minimumshøyden på glassrekkverket ditt

I den forbindelse er det viktig å holde øye med nivåforskjellen og høyden på glassrekkverket ditt. Dersom det er en nivåforskjell på mer enn 50 cm, er det krav om bruk av herdet sikkerhetsglass til monteringen. Samtidig er det en minimumshøyde på 1 meter ved glassrekkverk som også har funksjon som vern.

Har du spørsmål om gjeldende lovkrav til glassrekkverk, står våre skarpe og dyktige medarbeidere alltid klare til å gi deg råd og til å gi deg en personlig service. Vi har bred teknisk kunnskap, og vi vil gjerne veilede deg til å eie et trygt og lovlig glassrekkverk som skal pryde hjemmet eller arbeidsplassen. Samtidig er materialene våre grundig testet slik at de overholder gjeldende retningslinjer.

Finn ditt neste glassrekkverk her hos Easysteel

Med vår mer enn 30 års erfaring innen løsninger for både privat- og bedriftskunder, er Easysteel et trygt valg dersom du vurderer å investere i et glassrekkverk. I tillegg til profesjonelle kvalitetsløsninger i unikt og elegant design, kan vi også tilby noen av landets mest konkurransedyktige priser på våre ulike løsninger innen glassrekkverk.

Har du et prosjekt i tankene, så nøl ikke med å ta kontakt med oss ​​og utforsk dine mange alternativer. Hos Easysteel finner du alt innen glassrekkverk i alltid slitesterke og holdbare materialer. Kontakt oss i dag på telefon eller epost og kom også gjerne innom og besøk oss på adressen vår i Brøndby.

Besøk også gjerne vårt spennende galleri og få inspirasjon til nye muligheter. Vi ser frem til å gi deg den beste opplevelsen her hos Easysteel.