Stolper

Skrevet af Camilla Hansen

31/08/2021

Leter du etter solide stolper til rekkverket ditt? Da kan vi her i Easysteel være behjelpelige med den jobben. Rekkverksstolper er en viktig del av f.eks. hagetrappen din, både når det gjelder sikkerhetsaspektet, men også når det kommer til det dekorative utseendet. For eksempel, hvis du bruker hagetrappene dine mange ganger i løpet av dagen, spiller disse en helt avgjørende rolle for trappen din. De er bl.a. med på å bidra til at du kommer deg trygt opp og ned trappene. På denne siden kan du se våre ulike alternativer og finne en løsning som matcher både din smak og dine behov.

Hvorfor skal du ha stolper?

Stolper er de bærende vertikale stengene og søylene som brukes i f.eks. trappe- eller balkongrekkverket ditt, og fungerer som en avstiver mellom øvre og nedre del av rekkverket ditt. De har både en praktisk og en dekorativ funksjon. På den ene siden skal stolper gi både sikkerhet og støtte for rekkverket ditt slik at det er stabilt og sikkert, og de er også med på å avstive og støtte rekkverket ditt som et av støtteelementene. Det er derfor viktig å ha sterke stolper som kan holde rekkverket ditt på plass og sikre optimal støtte.

Hovedformålet med rekkverksstolper er sikkerhet, og med solide rekkverk fra Easysteel unngår du å falle ned trappene. I tillegg er rekkverksstolper dekorative og kan gi et estetisk uttrykk til rekkverket ditt, som kan være med på å gjøre hjemmet ditt helt unikt og bidra til å gi en fin finish.

Hos Easysteel finner du slitesterke og holdbare stolper i ulike dimensjoner laget av solid og kraftig smijern, som garantert vil gi optimal støtte til rekkverket ditt. Rekkverksstolpene er avgjørende for den generelle stabiliteten og det estetiske uttrykket til ditt rekkverk, og derfor må du tenke på både sikkerhet og design når du velger stolper.

Finn rekkverksstolper her hos Easysteel

Her hos Easysteel er vi alltid klare til å hjelpe deg med dine rekkverksstolper, og vi tilbyr ulike løsninger med ulike uttrykk og dekorative design. Vi er svært opptatt av å kombinere kvalitet, design og høy service, slik at du alltid er garantert den beste opplevelsen og produktet hos oss.

Hos Easysteel har vi mange års erfaring og kompetanse, og derfor kan du alltid være sikker på toppkvalitets-løsninger og service. Easysteel har et stort utvalg av stolper og absolutt også en løsning som matcher ditt neste prosjekt. Vi går ikke på akkord med kvalitet eller design, og samtidig kan du få våre spennende produktløsninger til attraktive og konkurransedyktige priser.

Stolper gir mange muligheter og kan brukes i mange ulike sammenhenger – både til gjerder, porter og trapper. Hos Easysteel vil vi mer enn gjerne hjelpe deg på rett vei med våre ulike alternativer, og vi har kontroll på sikkerheten til våre ulike modeller. Finn din favorittløsning akkurat her hos Easysteel, og kontakt oss i dag og hør mer om dine muligheter for rekkverksstolper.

Har du spørgsmål, så sidder vi klar på telefonen.

Lignede artikler

Wirerekkverk

Wirerekkverk

A10Leter du etter nytt rekkverk? Da har du kommet til rett sted! Hos Easysteel har vi i mer enn 30 år jobbet med...

Trerekkverk

Trerekkverk

Hos Easysteel har vi drevet med enkle og kvalitetsbevisste løsninger siden 1985. Vi har dermed mer enn 30 års erfaring...

Trappevern

Trappevern

Et trappevern, eller et trapperekkverk, er aktuelt når du beveger deg i høyden. Dette gjelder både et trappevern...